Vuokramökit

Kalastamaan Pirkanmaalle

Ulasen tila sijaitsee Lempäälässä Pyhäjärven rannalla, Hahkalanvuolteen alapuolella. Kalaisa Pyhäjärvi on tunnettu vahvasta kuhakannastaan, toki muutkin kalalajit ovat hyvin edustettuina.

Lomamökit Lempäälä

2000-luvun alussa tilalle rakennettiin kolme viihtyisää hirsimökkiä; Jalava, Tervaleppä ja Pihlaja.
Alakerrasta löytyy tilava olohuone, keittiö ja makuuhuone parivuoteella sekä pukuhuone ja sauna. Yläkerta on avointa tilaa, jossa on neljä sänkyä ja kulku parvekkeelle. Takka luo tunnelmaa olohuoneessa ja hyvin varustellussa keittiössä on ilo kokkailla. Keittiöstä löytyy; jääkaappipakastin, sähköhella ja -uuni, mikro ja kahvinkeitin sekä kipot, kulhot ja kattilat.
Kaikilla mökeillä on oma suojaisa ranta, soutuvene ja viehekalastuslupa sekä ulkorakennus, jossa on puuliiteri ja kompostoiva bio-WC.
Halutessanne veneillä vaivattomasti voitte vuokrata perämoottorin veneeseen ja leppoisan loman viettoon on tarjolla kylpytynnyri.

Lomalle Tampereelle

Rauhallisesta sijainnista huolimatta ei kaupungin palvelutkaan ole kaukana. Lähimpään kauppaan matkaa on 5km ja Ideaparkkiin 8km. Tampereen keskustaan ja lentokentälle pääsee puolessa tunnissa. Jos tanssijalka vipattaa, niin parin kilometrin päässä on Nurmen lava, jolla on tanssit joka kesäperjantai. Voitte tulla mökeille perheen ja lemmikkien kanssa tai kaveriporukalla, viikonlopuksi tai pidemmäksi aikaa.

Hyvä tapa karistaa talven tomut ja ottaa varaslähtö kesään on viettää keväinen viikonloppu mökillä. Silloin voi vaikka seurailla luonnon heräämistä kylpytynnyrissä loikoillen. Juhannuksesta elokuulle on suosittua mökkeily aikaa ja varauskalenterit täytyvät jo alkuvuodesta. Syksyllä voi venyttää kesää viikonloppu kerrallaan. Nauttia pimenevistä illoista ja lämpöisistä öistä oman rakkaansa kanssa rauhassa saunoen ja terassilla istuskellen.

Maiseman muuttuessa valkoiseksi ja järven jäätyessä on hyvä tilaisuus talviaktiviteeteille. Sään salliessa voi mm. hiihtää, luistella, pilkkiä. Legendaarinen Hahkalanvuolteen kuhapilkkipaikka on näköetäisyydellä. Kesällä minimi vuokra-aika on seitsemän päivää. Lyhyempiä jaksoja vuokrataan, jos sellaisia jää pidempien varausten väliin. Varmistaaksenne haluamanne ajan ja mökin saatavuuden kannattaa varaus tehdä hyvissä ajoin. Muulloin vuokraamme myös lyhyempiä jaksoja kuten viikonloppuja. Syksystä kevääseen vuokraamme pidempiä jaksoja edulliseen hintaan esimerkiksi; työporukoille, rakentajille, asuntojen välissä oleville. Vastaamme mieluusti kaikkiin mieleenne juolahtaviin kysymyksiin.

Lähialueen tapahtumiin ja palveluihin voitte tutustua: